De helende kracht van de cirkel.

Eeuwenoud zijn de rituelen waarbij mensen samen komen in een cirkel  om te verstillen en te delen, om te ervaren dat ieder zijn plek heeft in een cirkel; dat ieder even ver of dicht van het centrum staat.  Een cirkel maken in de vorm van een mandala, een levensbloem of van een medicijnwiel geeft rust en vertrouwen waardoor jouw hart opent. Precies in dit krachtcentrum gebeurt alle heling. De energie van onze aandacht wordt in de cirkel gebundeld en door onze intentie gericht. Omdat "wat aandacht krijgt, groeit", focussen we dankbaar op gezondheid en geluk voor al onze relaties.  We komen elke 4de zondag van de maand samen:

OPEN WAVE 25/3...

Ongegeneerd jezelf kunnen zijn op de dansvloer, in eigen tempo op eigen-wijze dansen tot de dans overneemt. Een Wave zijn de 5Ritmes® samen: flowing, staccato, chaos, lyrical, stillness. 

Elke 4de zondag vd maand (10u30-12u30) 25/3, 22/4, ...24/12/'18   vzw Polariteit, Verkortingstraat 55, 9040 GENT, zaal "de deining" Welkom vanaf 10u15. Kassa: 17 euro.

Healing Circle op 25/3, 5Ritmes Wave, Reeks en workshops...  .

imagesGE0A79ZR.png

Healing Circle Ritueel: bewegen in het medicijnwiel 25/3 vanaf 13u30...  .

We bouwen samen een medicijnwiel, een krachtveld dat heelt en transformeert. Ook al heeft elke windrichting, elk element, elk ritme een eigen kleur. Alles is een uiting van levenskracht. Tijdens dit ritueel daal je af in een ander weten. Door het krachtveld en de intenties waarmee dit gebouwd werd, werkt de beweging die van binnenuit komt sterk helend. Vooraf inschrijven nodig! Lenteritueel 25/3  Inschrijven voor 15/3. 

 REEKS (20-22u) Klaar voor de lente (sprong)?

Openen, ontpoppen, ontluiken, groeien, bloeien, vernieuwen... Vanaf 16/4 start een nieuwe reeks en groep  dansers. Wat ons samenbrengt is onze nieuwsgierigheid om nieuwe aspecten van onszelf te ontdekken via de dans. We vergroten onze comfortzone door organisch te laten ontluiken wat zich aandient. nu met korting inschrijven. 

lijf-tijd en leef-wijzeVrouwencirkel lijf-tijd en leefwijze start op 17/5 in Lennik.  

Samen zijn met vrouwen  is voedend en krachtig.   Op een organische creatieve manier verkennen we individueel en samen thema's die ons aanbelangen via aanwezigheid, klank, kleur, lijfwerk, 5Ritmesdans, meditatie.... Uiteraard is er veel aandacht voor lijf-werk zijnde adem, beweging (alle ritmes) en rust. we gaan naar binnen en laten van binnenuit groeien wat klaar zit om gezien te worden. Vier opeenvolgende donderdagavonden (20-22u)  Vooraf inschrijven nodig!

 

heartbeat.jpg

Embodied heart matters: E-motions 29-30/9. 

In een heartbeatweekend (h)erken en ervaar jij hoe emoties jou raken en jouw lichaamstaal beînvloeden. Zoals we lijfelijk soepel worden door  regelmatig de 5Ritmes te dansen, zo verdiepen we onze emotionele veerkracht en souplesse door alle ritmes in emoties vrij te bewegen. Resultaat: een open hart, duidelijke taal. In tijden van grote verandering hebben we meer dan anders nood aan een betrouwbaar innerlijk kompas. Vroegboekkorting.

 

nog meer Verdiepingsmomenten  5RITMES in Gent  zie agenda Danshetleven    

 - Heartbeat dansdagen:  Divine feminine 15/8  en  Inner Peace 11/11          

- Heartbeatweekends:  E-motions 29-30/9. en   Roots & Spirit 3-4/11

 

De commentaren zijn gesloten.