Heartbeatweekend 5-6 mei: Dans van Woede en Hartstocht

"Anger is an integrity-producing response to the invasion of your boundaries." Gabrielle Roth

Boosheid is een vuurkracht, net als hartstocht. In een gezonde dosering brengt het vernieuwing in de relatie. Vaak wordt boosheid, irritatie niet direct herkend, stapelt zich op en dan komt het tot een explosie (woede-uitbarsting) of implosie (zelfverwijt, depressie).  Als we niet voelen wat ons raakt, worden we "gevoelloos" ("num" in het Engels). Als we geen contactgrenzen voelen en communiceren, worden we flou. Door van alles "in" te houden, sluiten we ook onze levenslust op. De vuurenergie die ons in beweging zet, zet zich dan vast in kaken, nek, vuisten, heupen... Tijdens een heartbeat weekend  verkennen we hoe de energie van emoties bewegen (vrij of niet), waar ze zich vast zetten in ons lijf (als we ze inhouden), hoe we ze op een constructieve manier kunnen inzetten en weer vrij laten. Reeks kennis gemaakt hebben met de 5Ritmes is nodig. Voor 30/4 inschrijven .

Kennis maken met de 5Ritmes kan elke 4de zondag van de maand, van 10:30-12:30, in Gent. zie www.danshetleven.be

Open 5Ritmes-sessie: Wave

De 5Ritmes® vormen samen een WAVE:  Flowing, staccato, chaos, lyrical en stillness zitten al in jou. Géén danspasjes: wel uitnodigingen om in jouw tempo te ademen en te bewegen op verschillende soorten muziek.  Onthaal 10u15 zonder inschrijven. Prijs: 17 euro ( = 14+3 of 21%BTW)

Elke 4de zndg/mnd (10u30-12u30):  23/4, 28/5...

Plek: Verkortingsstr. 55, 9040 Gent.

Meebrengen:  drinkwater, losse kledij. Eerste keer FAQ

Reeks 22/5 

De reeks " Breek uit jezelf" start op 22/5 en loopt over 5 opeenvolgende maandagavonden in een vaste groep voor beginners en her-beginners :)  We dansen elke avond alle 5Ritmes en hebben aandacht voor wat de groep nodig heeft. In deze reeks gaan we voor vernieuwing, om de wereld in te gaan, jezelf te laten zien, gezien worden. een grote dikke WELKOM aan jezelf, een cadeau voor de wereld. Het mag gaan zomeren in jouw leven! Nu tot 27/4 inschrijven met korting.

 

De commentaren zijn gesloten.