November: Knocking on heavens's door: Roots and Spirit, Inner Peace, Silent Wings (11/12)

“Our soul, our true self,

is the most mysterious essential,and magical dimension of our being.

Gabrielle Roth, grondlegster van de 5Rhythms®

Innerlijk (v)uur... 

Voel jij ook dat alles sneller gaat en intenser is? Als ik naar het nieuws kijk of luisteren naar verhalen van vrienden en kennissen, lijkt het of oude patronen opduiken als test voor innerlijk leiderschap. Blijven we, gegrond en gecenterd met open hart, luisteren, voelen en handelen? Het blijft oefenen, elke dag weer. Hopelijk zie je wel al dat het met meer gemak gaat. En neem niet alles te persoonlijk. Gabrielle zei eens met een kwinkslag "Do not take it personal, and yes it is personal". een goeie om even bij stil te staan.

Ik en jij, wij allen, zijn deel van een familie en een maatschappij waarin sommige thema's/patronen diep in het (collectief) geheugen gegrift zijn. We kunnen dus vanuit dat veld getriggerd worden. In dit seizoen van los laten,  zit de energie goed om familiekarma uit te zuiveren, om verouderde collectieve beeldvorming bij te stellen, om te vergeven en innerlijke vrede te vinden. In November is de sluier tussen de werelden lichter en herdenken we onze voorouders. In de sjamanistische workshop Roots & Spirit (29-30/10) geven we hier extra aandacht aan. Ook in andere tradities wordt karma uitgezuiverd bijvoorbeeld in Japan met de 108 Maha Yagya -vuurceremonie voor de wereld. terwijl daar gechant en gemediteerd wordt, dansen wij zondag 23/10 ons innerlijk vuur om alle ego-zwaarte en schaduwkanten te transformeren. Bewustzijn is de eerste stap om te handelen (actie, géén re-actie) vanuit innerlijke rust.  Voor wie geliefden mist, wens ik u mooie dankbare herinneringen, alsook fysieke nabijheid van vrienden en familie. 

ZondagWave  is een open sessie (10:30-12:30) die elke maandelijk plaats vindt op de 4de zondag vd maand. Zondag 23/10/16 Dans je innerlijke vuur! Zonder vooraf inschrijven. Welkom om 10:15.  zie agenda

opgelet uitzonderlijk in december 2016: zondagwave op 18/12 ipv 25/12

De commentaren zijn gesloten.